fotogalerij groepen oud1940: 2 krantenknipsels over ingebruikname van "het tweede planetarium van Nederland": moeten van 4 maart 1940 zijn. [Kranten onbekend - nog niet gevonden in Delpher]. NB "R.K. Lyceum" nog als naam ipv Triniteitslyceum. Vgl. beide in het bericht (zonder foto) in De Tijd van ma 4 maart 1940 over de opening van het planetarium op zaterdag 2 maart.
1951: interscholaire Eindhoven, Haarlem en Venlo1951: prefect pater Aegidius Distel, links Rob Stuyt, rechts Richard Everards.1953: practicum chemie.1953: retraitre klooster Noordwijk.1953: totaal plaatje1960: fietstocht.OnderschriftOnderschriftOnderschriftOnderschrift
OnderschriftOnderschriftOnderschriftOnderschrift
OnderschriftOnderschriftOnderschrift
OnderschriftOnderschriftOnderschrift


OnderschriftOnderschriftOnderschrift


Hallo Edward,

Misschien is het toch wel leuk, om je te informeren, dat de laatste HBS-A-klas, die in 1972 eindexamen deed, elk jaar op de laatste zaterdag in mei een reunie heeft. Het idee om de klasgenoten te gaan zoeken is na de reunie in 2004 ontstaan. In 2012 hadden we - exact 40 jaar na ons eindexamen - onze eerste reunie. Op de bijgevoegde foto kan je zien, dat bijna de hele klas samen is! Het was zo ontzettend leuk, dat we besloten, elk jaar op de laatste zaterdag in mei een reunie te houden. Dat is tot nu toe gelukt, vaste locatie is altijd  "de stinkende emmer" ('t Wapen van Kennemerland) in Haarlem. In 2015 is zelfs een klasgenootje uit Australie gekomen!

Wij zijn de HBS-klas geweest, die als eindexamenstunt de HBS hebben "begraven", foto's zijn op de Trini-Website ze zien.

Wat ook leuk is, is dat wij een originele gevelsteen van het oude Trini-gebouw in ons bezit hebben (met een letter erop), die elk jaar wordt doorgegeven. 

Als je het leuk vindt, om dit verhaal op de website te zetten, dan geef ik je de namen door van de mensen op de foto (ik vraag wel eerst de klasgenoten, of ze daarmee akkoord gaan). Ik ben op de bank de tweede van links.

Complimenten voor de website, ik kijk regelmatig!

Hartelijke groeten

Els Netzel - de Graaff