account aanvragen

Waarom een account aanmaken?

Omdat je met een account:

• oud Trinitariërs via hun e-mailadres kunt benaderen;
  • inzicht hebt in volledige namen, beginjaar, eindjaar en schooltype (ter herkenning);
  • je kunt reageren op delen van het content;
  • je kunt deelnemen aan enquêtes (als die er is/zijn);
  • de foto's van leerlingen, docenten en medewerkers kunt bekijken.

Dan dien je wel:

• aan te geven of je op de rollatorreünie wilt verschijnen;
  • aan te geven of je de rollatorreünie wilt helpen mee organiseren.

Kijk dan (als je bent ingelogd) rechtsboven naar: geregistreerde accounts! En je kunt op de home-page ook Trinitariërs aanklikken voor een lijst van mij opgetekee oud-leerlingen. Het zijn er inmiddels al meer dan 800.

Account aanmaken

Als je nog geen account hebt dan zie je nu rechts het account-menu met de mogelijkheid om in te loggen. Als je daarop klikt dan kom je in een "inloggen-scherm" waarbij je kunt kiezen uit:

• wachtwoord veranderen.

Kies dan: nieuw account aanmaken. Dus in het daar onderstaande blok hoef je niets in te vullen! Vul pas gebruikersnaam en wachtwoord in nadat je gekozen hebt voor nieuw account aanmaken.

Bij het account aanmaken dien je de daar beschreven procedure te volgen. Daarna dient de webmaster je aanvraag nog "goed te keuren". Deze stappen zijn noodzakelijk om spammers tegen te gaan.

Na goedkeuring door de webmaster ontvang je op het opgegeven e-mailadres een e-mail om je account te activeren. Doe dat zo spoedig mogelijk. En kijk dan meteen wat er allemaal te vinden is.

Je mag natuurlijk zelf een gebruikersnaam kiezen. Hou er alleen rekening mee dat, als je later een reactie plaatst op deze website, die gebruikersnaam voor iedereen zichtbaar wordt.

Ook dien je het beginjaar en eindjaar in te vullen. Omdat het gebruik van het lesjaar (bv: 1970-1971) zo rommelig wordt in overzichten is besloten om uit te gaan van alléén het startjaar voor zowel begin- als eindjaar.  De enige uitzondering betreft het jaar van het 'examen behaald in'. Daar wordt het kalenderjaar bedoeld. Voorbeeld: ik begon in 1966-1967 en deed het eindexamen één keer over (1970-1971 en 1971-1972) en dus zijn mijn gegevens: beginjaar 1966, eindjaar 1971, examen behaald in 1972.

Als je bent ingelogd met je accountgegevens dan komt hier een "gebruikers-scherm" naar voren. Dat laat zien welke gegevens van jou zijn opgenomen door het systeem. Als je daarna weer klikt op tabblad "account" dan zie je dat het account-menu is gewijzigd. Je kunt nu:

• opnieuw je gegevens inzien (mijn account);
  • de andere accounts zien (geregistreerde accounts);
  • uitloggen.

Opnieuw je gegevens inzien: check altijd of de opgegeven informatie correct is opgenomen.

De andere accounts zien: bekijk wie er allemaal een account hebben aangemaakt.

Uitloggen: is niet echt nodig. Het systeem is zodanig ingericht dat, als je een uur niet actief bent, je automatisch wordt uitgelogd.

Inloggen met je account

Als je een account hebt en je bent uitgelogd, dan zie je hier nu rechts het account-menu met de mogelijkheid om in te loggen. Als je daarop klikt dan kom je in een "inloggen-scherm" waarbij je kunt kiezen uit:

• inloggen;
  • nieuw wachtwoord aanvragen.

Kies: inloggen

Ga daarna naar de home-pagina om te starten.

Als je een account hebt kun je ook op de home-page (snel) inloggen. Hetzelfde scherm komt dan tevoorschijn.

Wachtwoord wijzigen

Als je een account hebt (bent geregistreerd) dan dien je uit te loggen. Ga opnieuw naar de website en dan zie je nu rechts het account-menu met alleen de mogelijkheid om in te loggen. Als je daarop klikt dan kom je in een "inloggen-scherm" waarbij je kunt kiezen uit:

• inloggen;
  • nieuw wachtwoord aanvragen.

Volg de instructies en ga daarna naar de home-pagina om te starten.

Privacy

De navolgende gegevens worden op deze website van een account bijgehouden (voorzover relevant):

• geslacht;
  • voornaam;
  • tussenvoegsel;
  • achternaam;
  • e-mailadres*;
  • telefoonnummer**;
  • vak en functie (docenten), schooltype (leerling), functie (medewerker)*;
  • beginjaar;
  • in ieder geval lesjaar (IIG1);
  • in ieder geval lesjaar (IIG2);
  • eindjaar;
  • geslaagd (= eindjaar + 1);
  • komt wel/niet op een eventuele reünie*;
  • werkt wel/niet mee aan een reünie*;
  • gebruikersnaam (alleen zichtbaar voor webmaster)*;
  • wachtwoord account (niet zichtbaar voor webmaster)*.

* Deze gegevens worden natuurlijk niet opgenomen voor overige oud-Trinitariërs.

** Telefoonnummers worden niet gepubliceerd. Alleen gebruikt door de webmaster als het e-mailadres niet werkt..

De opgeslagen informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Elk verzoek van derden om wat voor (delen van de) informatie dan ook, wordt per definitie geweigerd.