TOLLE-EL 5 september 2022?


Op 5 september 2022 is het natuurlijk precies honderd jaar geleden dat er op het Triniteitslyceum voor het eerst les werd gegeven. Dat lijkt mij een mooi moment om een stukje historie, of noem het nostalgie, toe te voegen.


Wat heb ik nu in gedachten? Ik zou het fantastisch vinden om onder de noemer TOLLE-EL of TEE-LEGE (samenvoeging van Tolle Lege & Tee-eL) een boekwerkje (gedrukt of digitaal, we zien wel)  uit te brengen. Met daarin een verzameling van content in TL-vorm van oud-Trinitariërs. 


Beschrijf je goede (mag ook slechte natuurlijk) herinneringen in welke vorm dan ook. Met of zonder tekening/foto (bestanden mogen niet groter zijn dan 5 Mb per stuk). Gerelateerd aan TRINI en/of alleen aan die periode dat je Trinitariër was. Wat jij wil.


Vermeld in je bijdrage in ieder geval:

  • je voor- en achternaam;
  • het kalenderjaar dat je begon en het kalenderjaar dat je afscheid nam.

Dat laatste wordt mijn sorteersleutel.


Je bijdrage kun je gewoon via het e-mailadres van de website sturen (webmaster@triniteitslyceum.nl) of naar mij persoonlijk: h.elferink@upcmail.nl.


Je kunt je bijdrage ook leveren via een reactie (hieronder) op dit content. Dan komt het ook bij mij over. Deze reactie kun je ten alle tijden wijzigen of intrekken!


Als redacteur/eigenaar van de website behoud ik mij het recht voor om in contact met je te treden omtrent de inhoud van je bijdrage.


De inmiddels geleverde bijdragen kun je hier inzien: TL2022


Groet,

Edward Elferink