sport zonder

MEDAILLES

Bij het opruimen van de zolder kwam ik ze weer tegen. De goede herinneringen aan het Trini: 3 Gouden en 1 zilveren medailles. Volgens mij de een eerste prijs in 2 ath en 3 ath, 1 x zilver 3 ath (blijven zitten) en 1 x goud wederom in 4 HAVO. Vanaf 4 havo deed de gehele bovenbouw mee en daarvoor werden de sportdagen per 1ste, 2de en 3de klassen gehouden. Kleine anekdote. Ik kon de speer vrij ver gooien (ruim 50 meter). Voordat ik ging gooien vroeg ik een duitse lerares aan de kant te gaan. Zij stond aan de overzijde van het voetbalveld. Ze vond dat niet nodig dus ik gooide . Omdat er dauw op het veld lag, stopte de speer op ongeveer 50 centimeter voor haar voeten. De competitie ging alle jaren tussen Danilo Del-tin, een begenadigd judoka en mij. Aangemoedigd door Daan van Rijsbergen kwam ik nog een keer half misselijk over de meet na een 400 meter waardoor ik hem versloeg. Ik heb het Trini niet afgemaakt helaas en heb wisselende herinneringen aan mijn schooltijd. Leo van Noort

Leo van Noort: 1/2

Leo van Noort 2/2

NN Albert Scholz

VAANTJES

1970: Team: Wim Verbeek, Charles Willems,
Tom Lips, Otto Genee, Robert Vervoort,
Bruno v. Zelst, Guus v.d. Vlugt

1971: Finale oudste jongens verloren tegen het Marnixcollege. (50-55)
Team: Michiel Teunissen, Frans Wentholt, Ben Timmermans, Nico
Broekhof, Peter Soethoudt, Simon Bruin, Guus v.d. Vlugt. Coach: Wim Pedroli
Opmerking: In 1972 werden de oudste jongens vroegtijdig
uitgeschakeld door de Detailhandelsschool.
In dat team speelde Kees Akerboom, de latere international.

1970: Jongste jongens Team: Frank Hilterman, ?v. Sijl,
? Korver, Martin Lammers, Hans Zandstra, Peter Soethoudt, Guus v.d. Vlugt

1970: Jongste jongens Team: Hans Zandstra,
Ton Bersee, Dion Gigengack, Martin Tullernaar,