account aanvragen

In het blok 'ACCOUNT BEHEREN' (linksboven onder HOME) zie je de mogelijkheid om in te loggen. Als je daarop klikt dan kom je in het scherm "inloggen" waarbij je kunt kiezen uit:

  • nieuw account aanmaken;
  • inloggen;
  • wachtwoord veranderen.

Kies: nieuw account aanmaken. Je komt in een scherm waar je alle vakken, voorzien van een 'rood sterretje', dient in te vullen. Als je alles hebt ingevuld klik je onderaan 'NIEUW ACCOUNT AANMAKEN'. In feite is je account aangemaakt, maar moet ie nog worden goedgekeurd door de webmaster.

Met het aanvragen en maken van een ACCOUNT ga je akkoord met het feit dat ACCOUNTS inzicht hebben in de aanwezige persoonsgegevens.

Na goedkeuring door de webmaster ontvang je op het opgegeven e-mailadres nog dezelfde dag een (automatisch aangemaakte) e-mail om je account te activeren. Doe dat zo spoedig mogelijk.

Je mag natuurlijk zelf een gebruikersnaam kiezen. Hou er rekening mee dat, als je later een reactie plaatst op deze website, die gebruikersnaam voor iedereen zichtbaar wordt.

Ook dien je het beginjaar en examenjaar in te vullen (in kalenderjaar). 

Voorbeeld: de webmaster begon in 1966-1967 en deed het eindexamen één keer over (1970-1971) en slaagde in 1971-1972. Dus zijn mijn gegevens:

beginjaar (schooljaar/kalenderjaar) 1966, examen behaald in (kalenderjaar) 1972.