wat voor website is dit?

Deze website is gebouwd met DRUPAL 7 (versie 7.59), een ‘content management systeem’ dat door vrijwilligers is gebouwd en steeds verder wordt ontwikkeld. Het is gratis maar niet zonder verplichting: je mag het gebruiken en meehelpen aan de ontwikkeling daarvan is wenselijk. Verder kun je het vergelijken met LEGO. Je begon vroeger met een groen LEGO-blad en je kon daarop stenen klikken in de vorm van bijvoorbeeld een huis. DRUPAL is niet anders. Je installeert de “core” (kern) op je Host (degene die jou toegang verleent op het worldwideweb), je zet hem aan en floep daar is al je website. Maar op een paar basis dingen na, kun je niets. DRUPAL wordt dan ook wel een modulair systeem genoemd, omdat je door middel van het toevoegen van modules allerlei functies kunt gaan toevoegen/instellen die voor het doel van de website belangrijk zijn. Op 20 mei 2018 waren er 27.322 modules!


DRUPAL 7 is in principe geschikt voor alle media: PC, TV, Laptop, Tablet en Smartphone. Echter, bij klein formaat Tablets en alle Smartphones wordt de content (tekst, blokken, foto's, lijstjes etc.) in een andere volgorde weergegeven. Afhankelijk van het merk media en de software (besturingssyteem) kan dat van links naar rechts, boven naar beneden, of zelfs gewoon verdwenen zijn.


In Nederland kun je, normaal gesproken, deze website via je browser benaderen met TRINITEITSLYCEUM.NL. Echter, soms wordt deze website benaderd vanuit het buitenland, of via een 'werk'-adres. Sommige buitenlanden en de meeste werkorganisaties staan slechts een verbinding toe met een webadres als deze via de GOOGLE-norm is beveiligd.

Deze website heeft het Security-label van GOOGLE verkregen. Lukt het dus niet met TRINITEITSLYCEUM.NL, probeer dan HTTPS://WWW.TRINITEITSLYCEUM.NL. De 'S' in HTTPS staat voor dat security-label (alle in- en uitgaande 'informatie' wordt per definitie versleuteld).


Aangeraden wordt dan ook deze website alleen met een PC, TV, Laptop of een groot scherm tablet te bezoeken.