Dit is een website van en voor oud-Trinitariërs. Vanwege privacy is de meeste informatie afgeschermd voor gewone bezoekers. Slechts oud-Trinitariërs (docenten, leerlingen en medewerkers) kunnen een account verkrijgen om die informatie wel te kunnen raadplegen. Alvorens een account aan te vragen wordt aangeraden om eerst de tabbladen INFORMATIE, INHOUD en ACCOUNT te raadplegen.

** LAATSTE NIEUWS **

Wij (OCT2022) zijn ons ervan bewust dat dit al heel vroeg is. Toch willen we je nu al vragen om aan te geven of je interesse zou hebben in een reünie in 2022. Die zal worden georganiseerd in mei, juni of juli 2022. Je hoeft geen account te hebben om dit in te vullen. We vragen je naam, e-mailadres en je interesse: ja, nee, weet nog niet. Dus graag invullen: klik op: INTERESSE. Dank alvast!

** LAATSTE NIEUWS **

leerlingenlijst uit 1964

10 nov: toegevoegd onder tab ONDERWERPEN/BIJDRAGEN ANDEREN/BIJDRAGEN DIVERS leerlingenlijst uit het jaar 1964. Met dank aan Albert Scholz en Paul Klein.

nieuwsbrief 12

22 okt: nieuwe nieuwsbrief met verslag evaluatie reünie 2018.

tijdschriften

3 sep: op verzoek zijn de tijdschriften 'uit de log in' gehaald. Oftewel ze zijn nu openbaar. Dit is gedaan om zoekmachines betere resultaten te geven, waardoor meer mensen naar de website worden 'gelokt'.

Ted Vierhout

17 aug: publicatie Ted Vierhout, zie Onderwerpen/Bijdragen Anderen/Persberichten.

Floor Gras en Hans van Wissen

14 aug: bijdrage van Albert Kamer inzake overlijden Floor (Floris) Gras. Eveneens een aanvullend artikel uit Wikipedia over Hans van Wissen. Terug te vinden onder Onderwerpen/Personen/In Memoriam.